donderdag 9 april 2015

Aparte wandlampen

Je denkt er misschien niet zo snel aan maar met een wandlamp kan je een ruimte zoals bijvoorbeeld een woonkamer of hal een flinke boost geven. Laat je verassen door de vele modellen en mogelijkheden. Voordat je een wandlamp aanschaft is het verstandig je goed te oriƫnteren, vraag jezelf af wat voor soort licht je wilt hebben en in wat voor stijl goed bij de inrichting past.

Soms is de wandlamp vrij eenvoudig van vorm maar heeft de wandlamp een mooie lichtverdeling over de muur. Zoals in de afbeelding hieronder zie je hier een voorbeeld van. Door de kleur van het licht wat naar boven schijnt krijg je een super leuk effect.
Er zijn ook wandlampen die juist opvallen door het design en dienen als eyecatcher in het interieur. Hieronder ziet je hiervan een voorbeeld. De lampjes en het glas maken deze lamp bijzonder sprankelend en hiermee kleed je het interieur mooi mee aan.
Je kan ook een leuk effect creƫren door meerdere wandlampen van dezelfde soort te gebruiken in een ruimte. In een lange hal kan je bijvoorbeeld drie wandlampen verdelen over de wand en zo een leuk accent maken. Wat je ook steeds meer ziet is dat eenzelfde soort wandlamp wordt gebruikt door het hele huis. Dit geeft een eenheid in sfeer.

Wandlampen worden weleens vergeten bij de inrichting van een woning, dit is eigenlijk wel jammer want het is een praktische manier om een ruimte te verlichten en je hebt er geen last van omdat ze nooit in de weg hangen of staan. Je kan ze gebruiken voor indirect licht dus om een ruimte mooi egaal te verlichten maar ook prima voor direct licht voor bij een stoel, bank of tafel. Loop eens binnen in een verlichtingsspeciaalzaak of kijk eens op het internet hier krijg je vast inspiratie van en helpt je een goede keuze te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten