dinsdag 28 oktober 2014

De 5 “must havens” van de nieuwe industriële verlichting


Industriele hanglampNo. 1 Stoere industriële hanglamp

Dit is wel een van meest favoriete industriële hanglampen omdat de vorm lekker stoer is en de lamp voldoet ook aan al eisen die een industriële lamp moet hebben. Deze hanglamp zag ik voor het eerste in een kroeg in Amsterdam en toen dacht ik die moet ik hebben voor boven mijn nieuwe sloophouten tafel. Gelukkig viel de prijs erg mee en was hij heel makkelijk online te bestellen via industriële lampen online. De levering ging super snel en toen hij afgeleverd was hebben we hem gelijk opgehangen. Het was helemaal zoals ik het bedacht had, erg stoer maar ook sfeervol licht.No. 2 Industriële spots
Industriele spots
In mijn woonkamer had ik drie prachtige foto’s opgehangen helaas kwamen ze vooral als het donker werd niet mooi uit dus ja toen dacht daar moet ik wat mee. Aangezien het wel in de woonkamer is moest het wel bij mijn mooi industriële hanglamp passen. Ik vond deze mooie mat stalen industriële spot die je goed alle kanten op kunt zetten. De foto’s springen nu er echt uit door het licht dat erop schijnt.

No 3. Mat stalen industriële vloerlamp
Industriële vloerlampAls je eenmaal bezig gaat met het opnieuw indelen van je kamer blijf je vaak bezig. Naast de bank had ik nog een ouderwets leeslampje staan die nu echt niet meer kon. Deze vloerlamp past prima bij onze nieuwe stijl lampen en geeft ook mooi leeslicht. Wanneer we hem niet gebruiken als leeslamp dan draaien we hem naar de muur wat een super leuk lichteffect geeft.

Groene hanglamp

No. 4 Aparte groene hanglamp voor in de keuken

Toen ik op het internet nog even aan het snuffelen was viel deze lamp mij direct op. De mooie groene kleur vond ik heel apart en dit is een hanglamp die je niet overal tegenkomt. Het leek mij leuk voor boven onze eettafel in de keuken. Ik bestelde er drie die ik op verschillende hoogtes heb neergehangen wat een leuk speels effect geeft. Iedereen die ze ziet hangen is er weg van.

No. 5 Praktische wandlamp boven bed
Het licht bij het bed was altijd een probleem bij ons omdat wij een verstelbaar bed hebben en als we het bed omhoog zetten hadden we niet voldoende licht. Met deze wandlamp is dat opgelost omdat hij makkelijk te verstellen is en lang genoeg om goed licht te geven. Bovendien is hij nog leuk om te zien ook nog.
Industrie wandlamp

3 opmerkingen:

 1. What a nice post it is! It is helpful for all. You can get help here. If you get more information about industriele hanglampen kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een vloer lamp kan veel van uw algemene verlichting behoeften te behandelen. Wanneer gebruikt samen met andere verlichting opties, kan het ook helpen om een gelaagde lichteffect in een ruimte te bereiken. Daarom helderst is niet altijd goed. Kijk voor dimbare ontwerpen waarmee u de helderheid aanpassen aan elke stemming past.

  Moderne vloerlamp design Nederland

  BeantwoordenVerwijderen
 3. moet je grootte van de kamer Overweeg, inclusief plafondhoogte, voordat je koopt ontwerp vloer lamp voor uw huis of kantoor. Lang, dun en boog ontwerpen hebben het effect van het verlengen van de kamer ze in, waardoor ze bijzonder goed voor kleine ruimtes. Voor grote kamers, probeer dan met behulp van een passend paar vloerlampen.

  Industriële vloerlamp beoordeling Nederland


  BeantwoordenVerwijderen